Mégsem öngyilkosság okozta az ismert színész halálát: a rendőrség szerint megölték

Forrás: Instagram -
gyilkosság Walking Dead rendőrség öngyilkosság Moses J Moseley nyomozás The Walking Dead zombi emberölés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Napokkal a család bejelentése után, saját autójában találta meg a rendőrség a halott színészt.

Ahogy azt korábban a Life.hu-n megírtuk, Moses J Moseley eltűnését a családja jelentette be. A 31 éves színész holttestére a a kocsijának GPS-ébe ültetett nyomövető segítségével bukkantak rá a nyomozók. A fiatal férfit az autójában ülve, ölében egy fegyverrel találták meg, halálát fejlövés okozta. Akkor a rendőrség öngyilkosságra gyanakodva kezdte meg az eset felderítését. Ám azóta olyan nyomokra találtak, melyek alapján lehetségesnek tartják, hogy a The Walking Dead című sorozat zombit alakító szereplője gyilkosság áldozata lett - írja a TMZ.

Moses J. Moseley Forrás: Instagram

A család szerint sok jel utal arra, hogy Moses nem önkezével vetett véget az életének, hiszen az öngyilkosok többnyire a halántékukhoz, vagy a szájuba teszi a fegyvert, Moseley-t viszont a szeme alatt érte a lövés, és a fegyver sem úgy állt a kezében, ahogy az öngyilkosokra jellemző, inkább tűnt úgy, mintha a kezébe adták volna a pisztolyt.

Randy Lee rendőrkapitány szerint az öngyilkosságon túl több lehetőséget is vizsgálnak Moseley halálának körülményeivel kapcsolatban, a nyomozók a gyilkosság mellett a véletlen lövést sem zárják ki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.