Átszállították egy másik intézménybe: ebben a városban üli le büntetését Aurelio

Life TV -
börtönbüntetés Aurelio börtön Aurelio Caversaccio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról mi is hírt adtunk,Aurelio behívója Budapestre szólt, ő mégis Kecskeméten kezdte meg büntetése letöltését. Most kiderült, hogy az egykori villalakót átszállították egy másik intézménybe.

A ValóVilág egykori győztesét a közelmúltban emberrablásért és drogügyekért 3 év és 5 hónap szabadságvesztésre ítélték.Aurelio februárban meg is kezdte büntetésének letöltését, a Blikk információi szerint bevonulása után nem sokkal Kecskemétről a fővárosba szállították.

"A büntetés-végrehajtási intézmény akkor is befogadja a büntetésre jelentkező rabot, ha nem oda szól a behívója. Nem kizárt, hogy Aurelio abban reménykedett, hogy ott töltheti majd le a rá kiszabott éveket, ám még a múlt héten, a bevonulását követően Budapestre vitték, abba a börtönbe, ahová eredetileg is mennie kellett volna"

– mesélte lapnak a botrányhős egyik ismerőse. Aurelio családja jobban örült volna, ha Kecskeméten ülheti le büntetését, mivel Bajáról oda könnyebb eljutni, de a fővárosban is látogatják majd.

Life TV

A nézők ma láthatják a botrányhőst Hajdú Péter Összezárva című műsorában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.