Viharos szél, országos fagy várható

Forrás: Getty Images -
szeles idő időjárás Szél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Előrejelzés.

Hétfőn változóan napos-gomolyfelhős időre számíthatunk, és több tájegységünkön is előfordulhatnak szórványosan futó záporok, hózáporok. Továbbra is élénk, erős, néhol viharos lesz az északi-északkeleti szél. Hajnalban országos fagy várható, -9 és -2 fok között alakulhatnak a minimumok. Délutánra 3 és 8 fok közé melegedhet a levegő.

Forrás: Getty Images

Kedden sok napsütésre számíthatunk, az időnként megjelenő felhőkből csapadék sehol sem várható. Többfelé élénk, északkeleten erős lesz az északias szél. Hajnalra helyenként -10 fok köré hűlhet a levegő, kora délután pedig 5-9 fokot mérhetünk.

Szerdán és csütörtökön is számíthatunk hosszabb napos időszakokra, bár lesznek felhők az égen, de esni sehol sem fog. Több tájegységünkön is élénk lehet az északi-északnyugati szél. A reggelek fagyosak lesznek. Szerdán 5-9, csütörtökön 6-11 fok között alakulhat a csúcshőmérséklet - írja a Köpönyeg.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.