Így néz ki most Damu Roland sírja: közel egy hete temették el a színészt

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Damu Roland temetés Damu Roland sírja sír
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Damu Rolandot közel egy hete temették el, szűk körben helyezték örök nyugalomra. A színész sírját most is koszorúk és virágok borítják.

A színészt február 22-én helyezték örök nyugalomra a Farkasréti temetőben. Sírját közel egy héttel a temetés után is virágok és koszorúk borítják, a friss fotót Damu Roland sírkövének jelenlegi állapotáról a Ripost tette közzé.

Damu Roland sírja közvetlenül a temetés után Fotó: Polyák Attila - Origo

Az egykori sorozatsztár halála előtt komoly egészségügyi gondokkal küzdött, állapota karácsony előtt vált kritikussá, akkor kapcsolták lélegeztetőgépre. Sajnos hiába küzdöttek érte az orvosok, a színész december 27-én elhunyt. Temetése körül hatalmas családi viszály alakult ki, végül nem teljesült a végakarata, ugyanis azt sem szerette volna, ha édesapja elkíséri őt utolsó útjára, ezzel szemben a férfi volt az, aki megszervezte a búcsúztatót.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.