Pszichológushoz fordult Vastag Csaba

Forrás: Vastag Csaba -
pszichológus Vastag Csaba eredmény énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vastag Csaba már gyerekkorában is nagyon szeretett versenyezni és győzni. De amikor egy korábbi televíziós műsorban nem sikerült megszereznie az első helyet, muszáj volt szakemberhez fordulnia, hogy fel tudja dolgozni a történteket. 

Csaba szereti versenyeken megmérettetni magát, legutóbba Pilinszky János Tilos csillagon című versmegzenésítő pályázaton szerezte meg az első helyezést.

„Egy irodalmi pályázatra nem úgy jelentkezik az ember, hogy csakis az első helynek örül. A zenekarral igyekeztünk a legjobb munkát letenni az asztalra. Több száz pályázó munkája közül a miénknek adták az első díjat, amely nagyon megtisztelő és nagy öröm. Alapvetően nagyon szeretem a versenyhelyzeteket" - mondta el a 95.8 Sláger FM-en az énekes.

Forrás: Vastag Csaba

Vastag Csaba nem titkolja, hogy egy hónapig pszichológushoz is kellett járnia azért, mert nem tudta feldolgozni, hogy nem ő nyert egy versenyen.

„Az egész életem egy nagy verseny, imádok versenyezni. Három éves korom óta sportolok, valószínűleg ez onnan fakad. Szinte minden TV-műsort, amelyben szerepeltem, megnyertem. Azonban amikor az egyiket nem első helyen abszolváltam, nehezen éltem meg. Egy hónapig pszichológushoz jártam emiatt. Elbeszélgettünk erről és hamar kiderült, hogy kicsit túlreagálom a dolgot. (...) Mára eljutottam oda, hogy ha valamit nem első helyen, elsőként teljesítek azt el tudom fogadni, de továbbra is olyan vagyok, mint egy versenyló. Nem tudok az energiámból visszakapcsolni, visszafogni, mindig mindent teljes erőből csinálok" – árulta el Vastag Csaba.

Az énekesnek viszont az X-Faktort sikerült megnyernie és el is árulta, mire költötte a nyereményét. Ide kattintva, te is megtudhatod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.