Orosz-ukrán háború: épp hogy befejezte az élő közvetítést a riporter, becsapódott mögötte egy rakéta - Videó

Ukrajna rakéta ukrán háború háború CBS Orosz-ukrán háború orosz ukrán háború riporter élő közvetítés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyolcadik napja tart az orosz-ukrán háború, Kijevet folymatosan támadják. A város senkinek sem biztonságos, az ott dolgozó újságírók, riporterek is az életüket kockáztatják. Jól mutatja ezt a CBS News videója is.

A CBS nemzetközi tudósítója, Charlie D'Agata éppen befejezte az élő bejelentkezést egy kijevi háztetőről, és átadta a szót a stúdiónak, amikor hatalmasat villant mögötte az ég. Először azt mondták, mintha villámlás lett volna, de pár másodperccel később hozzájuk egészen közel becsapódott egy rakéta. Mindannyian a földre vetették magukat.

Az oroszok és az ukránok is komoly veszteségeket szenvedtek el a háborúban. Egyre több katona döbben rá arra, hogy nem akar a harcokban részt venni. Egy orosz katona is úgy döntött, megadja magát. Ami utána történt, arra senki sem számított.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.