Tóth Veráék éttermét is nehéz helyzetbe hozta a Sberbank kivonulása Európából

Forrás: Tóth Vera/Instagram -
Pauli Zoltán Tóth Vera Sberbank
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az orosz–ukrán háború miatt szankciók következtében kivonul Európából Sberbank. Ez sok ügyfelüket nehéz helyzetbe hozta, közéjük tartozik Tóth Vera és vőlegénye, Pauli Zoltán is.  

A pár Palkonyán üzemeltet éttermet és most a Palkonyha hivatalos oldalán közleményben számoltak be a kialakult helyzetről.

"Kedves Vendégeink!
Sajnos mi is a Sberbank ügyfelei voltunk, ezért átmenetileg a bankkártyás-, szépkártyás és az online fizetést felfüggesztettük.
A kialakult rendkívüli pénzügyi helyzet miatt ezúton is köszönjük termelőink, beszállítóink, kivitelezőink, munkatársaink, közműszolgáltatóink, valamennyi partnerünk rugalmasságát a pénzügyi tranzakciók tekintetében. Példátlan hogy meg tud történni egy európai országban, hogy vállalkozások és családok ezrei egyik pillanatról a másikra elveszítik valamennyi pénzügyi forrásukat egy bank csőd miatt.
Reméljük az átmeneti helyzet mielőbb konszolidálódik, addig mindenkinek szíves türelmét kérjük" - írták.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.