Köllő Babett is nehéz helyzetbe került, bennrekedt a pénze a Sberbankban

bankcsőd Köllő Babett háború Orosz-ukrán háború orosz ukrán háború luxusfeleség Sberbank
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az orosz–ukrán háború miatti szankciók következtében kivonul Európából az orosz Sberbank. A döntés nehéz helyzetbe hozta az ügyfeleket, ugyanis nehezen vagy egyáltalán nem férnek hozzá a bankban tartott pénzükhöz, megtakarításaikhoz.

A Sberbank ügyfelei között találjuk mások mellett Tóth Verát és vőlegényét, Pauli Zoltánt is, ők voltak az elsők az ismert emberek közül, akik nyilvánosan felvállalták, hogy szorult helyzetbe kerültek a bankcsőd miatt. Utánuk Zimány Linda is megszólalt, most pedig a luxusfeleség, Köllő Babett is elárulta, hogy több családi számlát is vezettek ennél az orosz pénzintézetnél.

Babettnek is bennragadt pénze a Sberbankban Forrás: Köllő Babett/Instagram

Az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) százezer eurós összeghatárig (közel 40 millió forintig) kártalanítja a betéteseket. Ezért sem aggódik Köllő Babett, aki azt azért elismerte, hogy kellemetlenséget okoz, hogy nem férnek hozzá a bankban tartott pénzükhöz.

– mondta a Borsnak a luxusfeleség.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.