Kiderült, hogy nem Tóth Veráék az egyedüli hírességek, akik a Sberbank ügyfelei voltak: Zimány Linda is pórul járt.

Az orosz-ukrán háború miatt egyre szaporodó szankciók miatt a Sberbank kivonult Európából, és ez rendkívül sok embert érint. Habár a Betétbiztosítási Alap 10 napon belül 100 ezer euróig kártalanít minden ügyfelet, akadnak, akik viszont ennél  - a jelenlegi árfolyamon közel 38 millió forintnál - több pénzt tároltak a számláikon, azok sajnos bukhatják az ezen felüli összeget. Kiderült, hogy Tóth Veráék éttermének pénzügyeit is a Sberbanknál intézték, de nem ők az egyedüli hírességek, akik a civilekhez hasonlóan pórul jártak.

Zimány Linda élete munkája veszett kárbaForrás: Facebook/Zimány Linda

Zimány Linda is a Sberbank ügyfele volt, csalódottságát a Facebookon osztotta meg. Jelenleg Miamiban tartózkodik, és ugyan azt nem árulta el, hogy pontosan mennyi összeg volt a számláján, azt írta: egy élet munkája veszett kárba. 

Miló Viki pedig a bankban tárolt széfjéhez próbál hozzáférni. "Napok óta zárva van a bankfiók és senki nem tudja nekem megmondani, hogyan jutok hozzá a széfem tartalmához. A számlámon csak egy kisebb összeg van, a széfben viszont fontos iratokat is tárolok, amiket nem tudom, mikor és hogyan kaphatok vissza. Az ügyvédemet kértem meg, hogy segítsen, jelenleg is azon dolgozik, hogy hozzáférhessek a papírjaimhoz" - mondta a Borsnak.