Újabb katasztrófa érte Horváth Évát: víz alá került az otthona

heves esőzés elöntötte az árvíz Bali Horváth Éva árvíz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori szépségkirálynő és műsorvezető januárban jelentette be, hogy családjával egy időre Balira költözik. A gyönyörű üdülőparadicsom azonban közel sem tökéletes, ugyanis az extrém időjárás rendre megkeseríti az életüket.

A heves esőzések miatt februárban egyszer már elöntötte az utcájukat a víz, és akkor a szenyvízcsatorna tartalma is az utcára ömlött. Most ismét katasztrófa érte a Horváth-családot, ugyanis megint olyan felhőszakadás sújtotta a környéket, hogy állt a víz a ház körül. Ezúttal az egyik közeli folyó öntött ki és az árvíz behatolt Éváék otthonába is.

Víz alá került Horváth Éva otthona Forrás: Instagram

A garázsban is megállt a víz, az autót ezért kénytelenek voltak elvinni onnan, a motorjaik viszont még este is a vízben parkoltak. A ház személyzetével jót nevettek a helyzeten, az esőzés ugyanis a reggeli órákra már mérséklődött.

Horváth Éva még márciusban mutatta meg Balin található luxusotthonát, nemrég pedig elárulta, hogy mivel foglalkozik a férje, akinek a kilétét igyekszik titokban tartani.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.