Menő ingatlanfejlesztő Horváth Éva titokzatos párja

Forrás: Horváth Éva/Instagram -
ingatlanfejlesztő Horváth Éva férje Horváth Éva Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori modell és tévés műsorvezető, Horváth Éva saját videósorozatot indított, és ezeken keresztül folyamatosan tájékoztatja a követőit arról, hogyan telnek a mindennapjai. A rajongók leginkább viszont arra kíváncsiak, hogy kicsoda Éva titokzatos férje, akiről most kiderült néhány dolog.

Horváth Éva nemrég azzal sokkolta a fél országot, hogy a tengerparton, egy farönkön ülve szoptatta kisfiát. Az egykori tévés a hideg elől egész családjával Balira költözött, ahol láthatóan sokkal jobb idő van, mint Magyarországon.

Éva előszeretettel válaszol rajongók kérdéseire, és láthatóan nem csinál titkot magánéletéből. Nemrég arról rántotta le a leplet, hogy miért alszanak külön a férjével, korábban pedig egy videóban mutatta meg azt a fényűző otthont, ahol jelenleg az idejük nagy részét töltik.

Azt ígérte, ha meglesz a 100 ezer követője, bemutatja a férjét Forrás: Horváth Éva/Instagram

A volt modell korábban azt ígérte, hogy ha YouTube-csatornája eléri a 100 ezer feliratkozót, akkor bemutatja a nagyközönségnek a férjét. Erre egy kicsit még várnia kell a kíváncsi követőknek, ugyanis egyelőre csak 21 ezer ember iratkozott fel Éva csatornájára. A tévés ennek ellenére elárult pár apróságot szíve választottjáról.

Legutóbbi videójából kiderült, hogy férjét Gábornak hívják és ingatlanfejlesztéssel foglalkozik, jelenleg pedig home office-ban dolgozik. Egy rendezvényen ismerkedtek meg, ahol mindketten díjat adtak át. Kapcsolatukban folyamatosak a hullámhegyek és hullámvölgyek, ami annak köszönhető, hogy Éva temperamentumos, férje pedig konok, makacs és önfejű – idézi a Bors a videóban elhangzottakat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.