A Fradi egykori edzője is bevonul, harcolni akar az orosz-ukrán háborúban

Forrás: fradi.hu -
háború edző Orosz-ukrán háború Ferencváros Szerhij Sztanyiszlavovics Rebrov orosz ukrán háború Fradi bevonulás Szerhij Rebrov
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Oroszország két héttel ezelőtt indított offenzívát Ukrajna ellen. A harcokban eleinte csak a katonai támaszpontokat támadták, ma viszont már a civilek lakta területeket is bombázzák. Katonák, civilek és gyermekek is életüket vesztették, az ukránok jelentős részét azonban a halálos veszély sem tartja vissza attól, hogy harcoljon a hazájáért.

Az ismert emberek közül már többen is fegyvert ragadtak, így tett mások mellett Pasha Lee televíziós személyiség és színész is, aki azonban a hétvégén elesett a fronton. Az orosz csapatok Kijev külvárosát bombázták, és az egyik rakéta Lee halálát okozta. Most újabb híresség állt elő, és bejelentette, hogy hamarosan bevonul a hadseregbe.

A Fradi egykori edzőjével sikert sikerre halmozott a csapat Forrás: fradi.hu

Szerhij Rebrov három éven át, 2018-tól 2021-ig volt a ferencvárosi focicsapat edzője, jelenleg pedig az Egyesült Arab Emírségekben dolgozik. Az ukrán trénerrel nemrég készült egy friss interjú, amelyben elárulta, hogy a szezon után hazatér Ukrajnába és ő is beáll a hadseregbe.

– idézte a Blikk az egykori fradis edző szavait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.