Népszerű színész is életét vesztette az orosz-ukrán háborúban

Oroszország Ukrajna háború színész Orosz-ukrán háború orosz ukrán háború Pasha Lee áldozat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A másfél hete kirobbant orosz-ukrán háborúban már több százan elhunytak. Az áldozatok között nemcsak katonákat, hanem civileket és sajnos gyerekeket is találtak.

A hétvégén orosz bombatalálat érte Irpiny városát, a Kijev szomszédságában fekvő települést. A helység védelmére kirendelt hadseregbe osztották be az ismert ukrán televíziós személyiséget és színészt, Pasha Lee-t is.

A férfi múlt héten vonult be a seregbe és több posztot is készített, amelyekben katonai egyenruhában látható. Lee szombaton még mosolygós fotót tett közzé a frontról, vasárnap azonban életét vesztette az orosz bombázás során.

Az ukrán közönség jól ismerte Pasha Lee munkásságát, ugyanis több vígjátékban is feltűnt, valamint olyan nagy sikerű filmekben szinkronizált, mint A Hobbit és Az oroszlánkirály – írja az Unilad.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.