A héten megérkezik a tavasz: ezeken a napokon 20 fok is várható

Forrás: MTI/Varga György -
tavasz időjárás-jelentés időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meleg és továbbra is száraz idő várható a héten - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.

Hétfőn és kedden jellemzően derült lesz az ég, csapadék nem várható. Helyenként élénk lesz a légmozgás. Hétfőn a legalacsonyabb hőmérséklet általában mínusz 6 és 0 fok között, fagyzugokban néhol mínusz 10 fok közelében várható. A legmagasabb hőmérséklet plusz 10 és 14 fok között valószínű.

A héten megérkezik a tavasz Forrás: MTI/Varga György

Szerdán és csütörtökön derült, napos, száraz idő várható. A hajnali órákban jellemzően mindkét nap mínusz 3 és plusz 3 fok közötti értékek várhatók, de néhol pár fokkal hidegebb is lehet. A csúcsértékek szerdán 17 és 21, csütörtökön 18 és 22 fok között alakulnak.

Pénteken és szombaton többnyire derült vagy gyengén felhős idő várható csapadék nélkül. Pénteken hajnalban mínusz 3 és plusz 5, szombaton 0 és plusz 6 fok, vasárnap mínusz 2 és plusz 7 fok közötti értékek várhatók. A csúcsértékek mindhárom napon 15 és 20 fok között alakulnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.