Kemény kritikát fogalmazott meg Alekosz Kulcsár Edináról: G.w.M. nem hagyta szó nékül

Forrás: TV2 -
kritika G.w.M Kulcsár Edina Alekosz beszólás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alekosz edzés közben markáns véleményt fogalmazott meg Kulcsár Edináról, amit G.w.M. sem hagyott már szó nélkül, durván visszaszólt az egykori valóságshow-hősnek.

Alekosz edzés közben írta ki magából, mit gondol Kulcsár Edina magánéleti változásairól, amit összefűzött Oláh Ibolya néhány nappal ezelőtti kijelentésével, hogy soha többé nem énekli el a Magyarország című dalt.

"Akkor talán – a bukott családanya, a megbundázott szépségkirálynő, a házassága alatt izomcelebekkel bűnös viszonyt folytató 43-as lábú Kulcsár Edina elénekli majd. Most úgyis énekelni tanítják azt"

– fogalmazta meg Alekosz, akinek szavait Edina legújabb kedvese, G.w.M. sem hagyott szó nélkül.

G.w.M. durván visszaszólt Alekosznak Forrás: instagram.com

"Nem hiába tart itt az életed, Alekosz, a saját magad csapdája vagy, ember... Itt vagy lassan kiöregedve egy igazi Garfield-formával, asszony, barátnő nélkül. Szomorú, hogy ehhez kell hozzászólnod, hogy bármilyen formában is, de felmerüljön a neved. Írj rám és meghívlak kajálni, ahova csak akarod, még segítek is becsajozni neked, drágám! U.i.: Súlyok helyett, ha van benned fölösleges energia, akkor vezesd le a jobb kezeden, hasznosabb lesz, mint lejárni fotózni magad egy terembe"

- írta a rapper, akinek kemény szavaira még nem érkezett válasz Alekosztól.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.