Bíróság elé állt Baukó Éva és Alekosz: egymáshoz sem szóltak a tárgyaláson

Forrás: Baukó Éva / Facebook -
pereskedés vita ellenség barát tárgyalás Nagy Alekosz Baukó Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról mi is hírt adtunk, a közösségi oldalakon való csatározás után most a bíróságon rendezi vitás ügyeit Alekosz és Baukó Éva.

A botrány akkor robbant ki, amikor Éva azt állította, hogy a férfi eltűnt, miután kölcsönadott neki 150.000 Ft-ot. Később Éva egykori barátja üzeneteit is nyilvánosságra hozta, amiben a férfi kéretlenül önkényuralmi jelképeket küldött neki, amiért aztán feljelentette őt egykori villatársa.

Bár Alekosz azóta megadta tartozását, a történet itt nem zárult le, és az egykor jó barátságban lévő valóságshow-hősök a minap a bíróságon találkoztak újra. A tárgyalásra hétfő délután került sor, a pert Alekosz indította Éva ellen, ugyanis becsületsértéssel és rágalmazással vádolja a modellt. Bár a bíróságon esélyt kaptak arra, hogy kibéküljenek, Alek hallani sem akart erről, és abban bízik, Éva megkapja büntetését.

"Alekosz azt állítja, hogy ügyfelem nácinak nevezte őt, de ez a valóságban, bizonyíthatóan nem történt meg. Ezzel szemben a felperes viselkedése véleményem szerint kimeríti a zaklatás vétségét, hiszen Éva nyomatékosan kérte, hogy ne küldjön neki ilyen tartalmakat. Ráadásul könnyen lehet, hogy Alekosznak emiatt is felelnie kell, hiszen ezen jelképek használatát a törvény szigorúan hivatott büntetni"

- mondta Éva ügyvédje a Borsnak.

-mondta Baukó hozzátéve, hogy Alekosz szerinte alapvető jogi fogalmakkal sincs tisztában, és az előkészítő tárgyaláson többször rá kellett szólni.

Elindult a celebháború. Forrás: Baukó Éva / Facebook

Alekosz persze máshogy látja a történteket, és úgy véli, könnyű tárgyalás lesz, ugyanis egykori barátja mindent beismert.

-mondta az egykori VV győztes.

Éva egyébként nehezményezte, hogy Alekosz a tárgyaláson a nevét sem mondta ki, és úgy hivatkozott rá, hogy "ez". Mivel az előzetes tárgyalás során nem tudtak megegyezni a felek, ősszel folytatódhat az ügy.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.