Fiatal énekesnőt zaklatott Alekosz: alaposan helyretették az egykori reality sztárt

Forrás: TV2 -
komment Szőcs Reni üzenet Alekosz Nagy Alekosz Szőcs Renáta zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Próbált nem foglalkozni az üzenetekkel, sértő kommentekkel, de betelt a pohár a fiatal magyar énekesnőnél. Nyilvánosságra hozta a bántó sorokat.

Szőcs Renit akkor ismerte meg az ország, amikor évekkel ezelőtt megnyerte a TV2 énekes tehetségkutatóját, a Star Academyt. A 22 éves csíkszeredai lányt az egykori valóságshow-hős, Nagy Alekosz szerette volna randira hívni, de nem járt sikerrel. Reni ugyanis boldog párkapcsolatban él, így nem is reagált a ValóVilág győztesének üzeneteire.

Alekosz ekkor hangnemet váltott és chaten, valamint kommentekben is alázni kezdte az énekesnőt. Szőcs Reni most nyilvánosságra hozta az üzenetváltást, mert úgy gondolja, ezt a stílust már nincs joga eltűrni.

– mondta Reni a Ripostnak. Az énekesnő a közösségi oldalán meg is mutatta követőinek, pontosan milyen üzenetekkel bombázta őt Alekosz. Az egykori valóságshow győztes ezt írta neki:

Az énekesnő reméli, hogy tettével erőt adhat azoknak, akiket hasonló atrocitások érnek, hiszen nem szabad csendben maradni és eltűrni, hogy az emberek így beszéljenek egymással.

Forrás: Instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.