Halálos balesetet okozott Csomádnál egy 20 éves férfi: kábítószer hatása alatt állt

Forrás: NurPhoto via AFP/David Cliff/NurPhoto/David Cliff -
Csomád rendőrség halálos baleset kábítószer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kábítószer hatása alatt vezetett a Csomádnál vasárnap halálos baleset okozó férfi, emiatt őrizetbe vették és kezdeményezik a letartóztatását.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság hétfő reggel a police.hu oldalon azt közölte, hogy a 20 éves férfi szervezetében a helyszíni mintavétel mutatta ki a THC - a marihuána hatóanyagaként ismert szer - nyomát.

A sofőr őrbottyáni lakásán egy mosókapszulás dobozban 11 gramm kábítószergyanús növényi törmeléket, valamint két őrlőt és egy digitális mérleget is lefoglaltak a rendőrök.

Kábítószer hatása alatt vezetett a Csomádnál halálos balesetet okozó férfi - A kép illusztráció Forrás: NurPhoto via AFP/David Cliff/NurPhoto/David Cliff

Vasárnap délután frontálisan karambolozott egy személygépkocsi egy előzni próbáló autóval Csomádnál. A balesetben egy 58 éves mogyoródi asszony meghalt, utasa, egy 61 éves budapesti férfi súlyos, az előzést végző sofőr pedig könnyű sérülést szenvedett.

Péntek este egy nő vesztette életét, amikor személyautójával motorvonat elé hajtott Kecskeméten egy vasúti átjáróban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.