Szívszorító hírt osztott meg Elton John: megszakad a szíve!

Oscar-gála Oscar-díj Elton John alapítvány Oscar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elton John szomorú hírt osztott meg élő adásban, ami az AIDS Alapítványa Oscar-gálájával függ össze. Az előadó sehogy sem tudta leplezni a csalódottságát. 

Elton John a Good Morning America vendége volt, ahol élő adásban nyilatkozta, hogy nem fog tudni résztvenni saját alapítványának Oscar-buliján - írja a Blikk.

„Megszakad a szívem, de nem tudok ott lenni, pedig ez egy olyan esemény, ami nagyon sokat jelent nekünk. De olyan emberek vesznek részt rajta, mint Lady Gaga, Billy Porter, Eric McCormack és a csodálatos Brandi Carlile, akik kisegítik majd a férjemet" - mesélte az énekes Instagram posztjában, ahol arról is beszámolt, hogy két év után ismét megrendezik a partit.

A 94. Oscar-gálán egy magyar film, Bergendy Péter Post Mortem című filmje is megméretteti magát a külföldi film kategóriában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.