Exatlon Hungary All Star: Dávid mozdította el a Bajnokokat a mélypontról

tv2 -
Bajnokok Exatlon All Star Kihívók Exatlon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Izgalmas volt a Végjáték az Exatlon Hungary All Star szerdai adásában. A Bajnokok nyertek, a biztos párbajozó pedig Huszti Kata lett. A két leggyorsabb játékos Tóth Janka és Kempf Zozo voltak, ezzel kiérdemelték a karkötőt. A kihívók megkapták a családi ajándékokat.

A múlt heti csúfos vereség után a Bajnokok teljesen átváltottak fejben.

"Az élvezetre és a jó hangulatra koncentráltunk, ezt vittük tovább napról napra. Úgy gondolom, ez a kulcsa a sikerünknek" - mondta Janka, akinek nem volt célja, hogy karkötőt szerezzen, ettől függetlenül nagyon örül annak, hogy így alakult.

Jankának nem volt célja a karkötő megszerzése tv2

Zozo kiegyezne ezzel a 10:5-ös végeredménnyel az elkövetkezendő napokra is. Azt mondja, teljesen más hozzáállással játszottak, és ez Dávidnak köszönhető:

"Dávid tanácsára lapoztunk egyet és új fejezetet nyitottunk, teljesen más hozzáállással játszunk. Nagyon jó a hangulat, felszabadultan tudunk versenyezni, új esélyekkel indultunk neki a hétnek, amit úgy tűnik, sikerült is kamatoztatni" - árulta el Zozo. Hozzátette, nem a karkötő a legfontosabb számára, hanem hogy ennyire jól tudtak együttműködni. A medálokat addig nem szeretné beváltani, ameddig nem muszáj.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.