Izgalmas volt a Végjáték az Exatlon Hungary All Star szerdai adásában. A Bajnokok nyertek, a biztos párbajozó pedig Huszti Kata lett. A két leggyorsabb játékos Tóth Janka és Kempf Zozo voltak, ezzel kiérdemelték a karkötőt. A kihívók megkapták a családi ajándékokat.

A múlt heti csúfos vereség után a Bajnokok teljesen átváltottak fejben.

"Az élvezetre és a jó hangulatra koncentráltunk, ezt vittük tovább napról napra. Úgy gondolom, ez a kulcsa a sikerünknek" - mondta Janka, akinek nem volt célja, hogy karkötőt szerezzen, ettől függetlenül nagyon örül annak, hogy így alakult.

Jankának nem volt célja a karkötő megszerzésetv2

Zozo kiegyezne ezzel a 10:5-ös végeredménnyel az elkövetkezendő napokra is. Azt mondja, teljesen más hozzáállással játszottak, és ez Dávidnak köszönhető:

"Dávid tanácsára lapoztunk egyet és új fejezetet nyitottunk, teljesen más hozzáállással játszunk. Nagyon jó a hangulat, felszabadultan tudunk versenyezni, új esélyekkel indultunk neki a hétnek, amit úgy tűnik, sikerült is kamatoztatni" - árulta el Zozo. Hozzátette, nem a karkötő a legfontosabb számára, hanem hogy ennyire jól tudtak együttműködni. A medálokat addig nem szeretné beváltani, ameddig nem muszáj.