Borzalmas "baleset" történt egy edzőteremben: 20 kilós súly repült egy férfi arcába

súly edzőterem baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szörnyű balesetet rögzített egy ausztrál edzőterem biztonsági kamerája: az egyik férfi "véletlenül" egy másik arcába ejtett egy 20 kilós súlyt.

A 33 éves Shane William Ryan és a szintén ugyanabban az edzőterembe járó férfi barátságos kapcsolatot ápoltak, a baleset napján is egyszerre edzettek. A sértett fekvenyomásokat végzett a padon, Shane William Ryan pedig egy súllyal a kezében sétált felé, amikor "véletlenül" megbotlott, a 20 kilós súlyzót pedig ráejtette a férfi fejére.

Az esetet az edzőterem biztonsági kamerája rögzítette, a felvételen látható, hogy a sértett arcát ezután vér borította be, a másik pedig úgy tett, mint akinek megsérült a bokája. Végül mégis ő hívott mentőt az áldozathoz, a kihallagtás során pedig azt állította, valóban baleset történt, megbotlott. Később azonban beismerte, hogy szándékosan ejtette a súlyt a másik arcára. Ami még aggasztóbbá teszi a tragédiát az az, hogy semmilyen indítéka nem volt a férfinak, nem is beszélt arról, miért követte el ezt a brutális támadást. 19 hónap börtönt kapott - írja a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.