A TV2 hat évvel ezelőtt indította el a Drágám, add az életed! című vetélkedőjét, melyben sztárpárok teszik próbára tehetségüket, tudásukat és persze a szerelmüket.

Majdnem öt év kihagyás után idén visszatér a műsor a TV2 képernyőjére, és ismét Till Attila lesz a házigazda. A kedvelt képernyős egymás után rántja le a leplet a vetélkedő szereplőiről. Az már korábban kiderült, hogy Visváder-Palácsik Lilla és Tamás, Gáspár Győző és Bea, Bódi Csaba és felesége, valamint Kökény Attila és kedvese is részt vesznek a kalandban.

Mellettük feltűnik még Hódi Pamela és Tóth Bence, Varga Viktor és párja, Kandász Andrea és Ferenc, Jolly és Barbi, Henry Kettner és barátnője, valamint Kerényi Miklós Máté és szerelme. Tilla a napokban újabb sztárpárokat leplezett le Instagram-videójában. A platformra feltöltött kisfilmből kiderül, hogy Cooky és Szécsi Debóra, Solti Ádám és Berni, Kótai Mihály és felesége, valamint Kiss Péter Balázs és párja is feltűnik majd a TV2 képernyőjén.

A Drágám, add az életed! első három évadának női műsorvezetője Ábel Anita volt, az új szezonban viszont Tilla partnere már Köllő Babett lesz.