Újabb sztárpárok vállalkoztak extrém küldetésre: lassan teljes a Drágám, add az életed! mezőnye

TV2 sztárpárok Cooky vetélkedő Kiss Péter Balázs sztárok Solti Ádám Drágám, add az életed! Till Attila Kótai Mihály
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 hat évvel ezelőtt indította el a Drágám, add az életed! című vetélkedőjét, melyben sztárpárok teszik próbára tehetségüket, tudásukat és persze a szerelmüket.

Majdnem öt év kihagyás után idén visszatér a műsor a TV2 képernyőjére, és ismét Till Attila lesz a házigazda. A kedvelt képernyős egymás után rántja le a leplet a vetélkedő szereplőiről. Az már korábban kiderült, hogy Visváder-Palácsik Lilla és Tamás, Gáspár Győző és Bea, Bódi Csaba és felesége, valamint Kökény Attila és kedvese is részt vesznek a kalandban.

Mellettük feltűnik még Hódi Pamela és Tóth Bence, Varga Viktor és párja, Kandász Andrea és Ferenc, Jolly és Barbi, Henry Kettner és barátnője, valamint Kerényi Miklós Máté és szerelme. Tilla a napokban újabb sztárpárokat leplezett le Instagram-videójában. A platformra feltöltött kisfilmből kiderül, hogy Cooky és Szécsi Debóra, Solti Ádám és Berni, Kótai Mihály és felesége, valamint Kiss Péter Balázs és párja is feltűnik majd a TV2 képernyőjén.

A Drágám, add az életed! első három évadának női műsorvezetője Ábel Anita volt, az új szezonban viszont Tilla partnere már Köllő Babett lesz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.