Megvannak a Sztárban Sztár duettpartnerei: ők állnak együtt színpadra

Szekeres Adrien Zséda Sztárban sztár Vavra Bence Ember Márk Vincze Lilla Marics Peti Tóth Andi Wolf Kati
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma este véget ér a Sztárban Sztár, amelynek döntőjébe négy énekes jutott be: Vavra Bence, Marics Peti, Szekeres Adrien és Ember Márk, így közülük kerülhet ki a győztes. Most már azt is lehet tudni, ki kivel duettezik majd. 

Szekeres Adrien Wolf Katival, Ember Márk Vincze Lillával, Marics Peti Tóth Andival, míg Vavra Bence Zsédával lép színpadra a szombat esti döntőben. A TV2 kamerái előtt el is mondták, milyen a közös munka partnerükkel.

"Lilla a produkció fénye. Nekem csak merítkeznem kell az ő energiájából és akkor már nem lesz baj" – mondta el a Vincze Lillával való közös munkáról Ember Márk és hozzátette.lenyűgözi, ahogy Lilla beszél az előadóművészetről.

Marics Peti Tóth Andival áll színpadra. "Eszméletlen jó érzés, nagyon jól éreztem magam vele (...) Patika a csaj" - nyilatkozta.

"Szuper profi előadóval megyek fel a színpadra. Azt hiszem, hogy egy hullámhosszon énekeljük a dalt, ugyanaz az energiaszintünk van, úgyhogy oda fogunk csapni" – nyilatkozta Wolf Kati Szekeres Adrienről, akivel még sosem állt egy színpadon. "Más ez az izgalom, mint versenyzőként, de most nem ronthatom el az ő dalát" - tette hozzá. Adrien hozzátette: "a női energiák összeadódnak, nagyon együtt vagyunk".

"Úgy éreztem, hogy rögtön egymásra tudtunk hangolódni" – mondta Zséda a Vavra Bencével közös duettről. "A dal is gyönyörű, könnyű vele azonosulni, jók az energiák is" - tette hozzá Bence.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.