Sokkoló videót tett közzé a MÁV: ezután félve lépsz majd a kereszteződésbe

vonatbaleset gázolás videó figyelemfelkeltés baleset tragédia sokkoló MÁV HÉV
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt időben egyre több a gázolásos vonatbaleset. A vasúttársaság szerint a balesetek döntő többsége a járókelők, autósok figyelmetlensége miatt történik, akik a tilos jelzés ellenére áthaladnak a síneken.

A gázolásos balesetek megelőzésére készített figyelemfelkeltő videót a MÁV-HÉV Zrt. A Budapestet és az agglomerációt összekötő helyiérdekű vasút vonalán is számtalan baleset történik, nem egy esetben a gyalogátkelőhelyeken. A járókelők telefonozás, telefonálás vagy zenehallgatás közben nem veszik észre a közeledő szerelvényt, a vonat pedig képtelen azonnal, pár méteren belül lefékezni.

A sokkoló felvételen az látható, amint egy "embert" elüt a nagy sebességgel érkező HÉV, és a fékezés ellenére még hosszú métereken át sodorja maga előtt a testet. A videóban természetesen senki sem sérült meg, de az ütközés erejét látványosan szemlélteti.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.