Sebészollót hagytak a műtét során egy férfi gyomrában: négy nappal később meghalt

Forrás: Shutterstock -
sebészolló gyomor műtét férfi tragédia kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ivan Chavez 59 évesen tragikus körülmények között távozott az élők sorából, miután egy műtét során sebészollót felejtettek a gyomrában. A kórházi személyzet tagjait őrizetbe vette a rendőrség. 

Egy gyulladás miatt kellett gyomorműtétre mennie a Maracaibo Egyetemi Kórházba az 59 éves Ivan Chaveznek. A beavatkozás jól sikerült, azonban, azonban miután magához tért, hasi fájdalmakra panaszkodott. Az orvosok többféle kezelést is felírtak neki, de a panaszai nem enyhültek,

Négy nap elteltével az orvosok röntgenfelvételt készítettek, ekkor derült ki, hogy a sebészek egy ollót hagytak a gyomrában.

A férfi sürgősségi műtéten esett át, amely során sikeresen eltávoltították a gyomrából az ollót. Öt nappal később azonban meghalt. A családja a sebészeket hibáztatta a történtek miatt.

Azt is hozzátették, hogy a kórház személyzete csak két órával a halála után értesítette őket rokonuk haláláról.

"Lehetetlen valakit szándékos emberöléssel vádolni egy olyan cselekményben, aminek a célja egy ember életének a megmentése" - állította Dr. Pachano a Mirrornak.

Információk szerint a kórházi személyzet egy tagja továbbra is őrizetben van. Azt egyelőre nem tudni, hogy a hozzátartozói szándékoznak-e pert indítani valamelyik sebész ellen, akik a két eljárás során részt vettek a műtétekben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.