Tragédiával végződött a családi kirándulás: egy pillanat alatt vesztette el családját a lány

gyász baleset tragédia kirándulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A családi kirándulás egy pillanat alatt ért tragikus véget. A fiatal lány kétségbeesetten hívta a mentőket, így édesanyját és öccsét végül meg tudta menteni.

Egy brit család Ausztráliában, a Sydney-től nyugatra fekvő Wentworth Fallsnál kirándult, amikor egy földcsuszamlás miatt életveszélybe kerültek. A tinédzser lánynak a nem várt vészhelyzetben is maradt annyi lélekjelenléte, hogy riasztotta a mentőket, így sikerült megmentenie családja egy részét.

Miután a 15 éves lány megmenekült a földcsuszamlásból, riasztotta a mentőszolgálatot. 49 éves édesapját és 9 éves öccsét azonnal halálra zúzták a sziklák, édesanyját és 14 éves öccsét jelenleg is kórházban kezelik.

A fiata lány nem tudta elmondani, hogy pontosan hol tartózkodnak, ezért a mentők másfél órán keresztül keresték őket, mire rájuk bukkantak. A zaklatott lány sokkot kapott a tragédiától, őt is kórházba szállították - írja a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.