Így él most Kondor Katalin televíziós legenda, A Hét című hírmagazin műsorvezetője

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd -
televízió A Hét Kondor Katalin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kondor Katalin neve és arca az idősebb generáció tagjai közül senki számára nem ismeretlen. Rádiósként kezdte, majd a hetvenes-nyolcvanas években ő volt a Magyar Televízió A Hét című hírmagazinjának egyik műsorvezetője. Most azonban elárulta, sosem érezte magát komfortosan a képernyőn. 

"Nem szerettem a tévét, mert bányarémnek gondoltam magam. Egyáltalán nem tetszettem magamnak, és ehhez hozzátett az is, hogy a rádiónál sokkal bensőségesebben tudtam beszélgetni az interjúalanyokkal. Emlékszem, amikor először beültem a tévéstúdióba, majd mondták, hogy ne mozogjak se jobbra, se balra, én alig tudtam megszólalni, mozdulni sem mertem" - mondta el a Blikknek Kondor Katalin.

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

"Ez a jelenség ma is furcsa nekem, hogy valakit látnak az emberek a tévében és azonnal 'sztárrá válik'. Persze, ez nyilván nem csak nálunk van így, de nekem akkor is hihetetlen volt, hogy úton-útfélen megállítottak, sőt, sokan még ma is megismernek" - tette hozzá.

"A tévézés sosem hiányzott nekem, de a rádiózásnak a mai napig fáj a hiánya. Ma is dolgozom, rendezvényeket, összejöveteleket vezetek, emellett írok is" – nyilatkozta Kondor, aki 62 évesen, 13 évvel ezelőtt hagyta abba a rádiózást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.