Helen Mirren először szólalt meg nevelt fia elvesztéséről: ez volt a halál oka

Forrás: Getty Images via AFP/2016 Getty Images/John Sciulli -
betegség halál Helen Mirren Rio Del Valle Hackford gyász
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rio Del Valle Hackford, Helen Mirren nevelt fia a rák egy nagyon agresszív és ritka fajtájában szenvedett. 

Ahogy mi is megírtuk, a színész Rio Del Valle Hackford 52 évesen hunyt el, ám halálának okáról nem lehet semmit sem tudni.

Helen Mirren és férje, Taylor Hackford most megtörte a csendet, és közleményt adott ki a People magazinban a színész halálával kapcsolatban. "Fiunk és mostohafiunk, Rio Hackford élete mindkettőnket inspirált, és elvesztése összetörte a szívünket" - kezdték. "Élete megmutatta nekünk, hogy hogyan kell nagylelkűen élni. Életútját sok emberrel osztotta meg, akik most gyászolják, és egyúttal szerencséjüket ünneplik, hogy megismerték őt."

Rio Hackford és Helen Mirren Forrás: Getty Images via AFP/2016 Getty Images/John Sciulli

A közleményből kiderült, hogy Rio uvealis melanomában halt meg, ami a rák egy nagyon agresszív és ritka formája. Továbbá mindenkit kértek, hogy évente legalább egyszer vizsgáltassák meg a szemüket, hogy mások megmenekülhessenek a tragédiától.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.