Elképesztő küzdelmet folytattak a mentők egy szegedi nő életéért

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
mentő Országos Mentőszolgálat újraélesztés Szeged
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő életmentés zajlott Szegeden. A nő életéért több mint egy órán keresztült küzdöttek a mentősök.

Eszméletlen beteghez riasztották a szegedi mentőket még a múlt héten. A nő életét több mint egy órás küzdelem után sikerült megmenteni, ám ezt követően nem várt nehézség adódott.

"Eszméletlen beteghez riasztották a szegedi mentőket a múlt héten, azonban helyszínre érve azt tapasztalták, hogy a beteg légzése már leállt. A mentők hosszasan, több mint egy órán keresztül küzdöttek emelt szinten a nő életéért, ami végül sikerre vezetett. A küzdelem azonban itt nem ért véget, a szűk lépcsőház megnehezítette a beteg mozgatását. Bajtársaink a tűzoltók segítségét kérték, akik perceken belül helyszínre értek és együtt sikerült lehozni az újraélesztett beteget a IV. emeletről. Az asszonyt végül stabil állapotban szállíthatták kórházba bajtársaink. Azóta jobban van, ma már a kórházi ágyából küldött köszönetet megmentőinek. Mielőbbi felépülést kívánunk, az életmentésben résztvevőknek gratulálunk!" - írja az Országos Mentőszolgálat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.