Ambrus Attila és a 41 esztendősen elhunyt Berki Krisztián heteket töltött együtt az Ázsia Expressz című műsornak köszönhetően. A Viszkis elárulta, hogy a néhai influenszer teljesen más emberré vált, mikor a kamerák épp nem forogtak.

Attila a vetélkedő első évadában versenytársa volt Krisztiánnak, akivel meg is nyerték a műsort, majd közös könyvet írtak külföldi kalandjaikról.

Ambrus AttilaForrás: Mtl

„Nem tudom, pontosan mi történt, hogy túladagolta-e magát, de azt gondolom, hogy az ember felelősséggel tartozik – önmaga mellett a gyerekeiért is, akiket fel kell nevelnie. Szerintem ebben az egészben az a tragédia, hogy itt hagyott két kisgyereket. Emiatt haragszom rá.

Hat hétig vele voltam Ázsiában, voltak vitáink, de neki is megvolt az emberi oldala.Láttam őt sírni, láttam sok olyan élethelyzetben, amiben a két élettársán kívül nagyon kevés ember látta. Sajnálom, hogy meghalt. Sokan azt gondolják, hogy megszabadultunk egy olyan embertől, aki élősködött a társadalmon, de neki is voltak pozitív tulajdonságai, amiket nem akart megmutatni, mert támadható lett volna"

– magyarázta a Viszkis a Story magazinnak.

Ő egy kettős személyiség volt. Eleinte, ha nem ment a kamera, tudott átlagemberként viselkedni, de egy idő után szereptévesztésbe került, és gyakorlatilag csak a kamerának élt – ez pedig a személyiségét is eltorzította. Az utóbbi néhány évben eltávolodtunk egymástól – ennek megvolt az oka –, de szomorú vagyok.

Sajnálom magát a szituációt, és azt a két nőt, akiknek van tőle egy-egy gyerekük, akiket fel kell nevelniük. Ez Krisztián felelőssége is lett volna. Ha már vállal két gyereket, kutyakötelessége támogatni őket, ahogy a gyerekek anyukáit is – fejtette ki véleményét a szörnyű helyzetről Attila.