Berki Krisztián megható sorokkal búcsúzott Berki Krisztiántól

búcsú Berki Krisztián olimpikon tragédia Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Május hatodikán pénteken tragikus hirtelenséggel elhunyt Berki Krisztián. A hír hallatán néhányan elsőre biztosan nem tudták eldönteni, vajon melyik ismert Krisztián hunyta le örökre a szemét.

Előfordult párszor, hogy összekeverték az emberek a médiasztár Berki Krisztiánt az olimpikon Berki Krisztiánnal. Előbbi jóval többet szerepelt az újságok címlapján, főleg az utóbbi hónapokban, mivel második kislánya megszületése után válságba került a házassága. A család egyik ismerőse szerint Mazsi és Krisztián pont azt beszélték volna meg múlt péntek este, hogyan képzelik el a közös jövőjüket. Erre a beszélgetésre azonban már nem került sor.

A család gyászában osztoznak mindazok, akik ismerték Krisztiánt és megszólalt a tragédiával kapcsolatban a tornász Berki is. Megható sorokkal búcsúztatja névrokonát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.