Berki Krisztián édesanyja összetört: "Próbáljuk feldolgozni a feldolgozhatatlant"

Forrás: MTI/Balogh Zoltán -
halál anya Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián halála mindenkit megrendített, édesanyja zokogva nyilatkozott a hatalmas veszteségről.

Berki Krisztián 41 évesen hunyt el otthonában, a hírek szerint kislánya, Nati talált rá, azt hitte, édesapja csak alszik, ezért betakargatta őt. Krisztián halálának lehetséges okáról Zacher Gábor nyilatkozott, de pontosat csak akkor fogunk megtuni, ha Pamela vagy Mazsi úgy döntenek, hogy megszólalnak. Krisztián édesanyja is várja, hogy kiderüljön, hogyan halt meg a fia.

Berki Krisztián elvesztése hatalmas fájdalom a családnak Forrás: MTI/Balogh Zoltán

"Most nem látom a holnapot sem. Egyáltalán nem. Nem tudom, hogy mi lesz, teljesen tanácstalan vagyok. Elképzelni sem tudom, hogy egy anya fel tudja-e dolgozni a gyermeke elvesztését. Erre nincsenek szavak. Mazsival együtt próbáljuk feldolgozni a feldolgozhatatlant, de nem lehet. Csak kérdések vannak, válaszok nincsenek. Egy 41 éves fiatalember szíve egyszerűen nem állhat le" - mondta a Borsnak Krisztián édesanyja, aki nem hiszi, hogy drog vezetett volna a tragédiához. Várja a boncolás eredményét és aggódik Natiért, aki hatalmas traumán ment át.

"Nati egy nagyon okos lány, a szívem szakad meg érte... Soha nem tudja majd feldolgozni azt, ami és ahogyan történt az imádott apukájával. Borzasztó traumát kellett átélnie. Nagyon sajnálom, hogy ilyen korán és hirtelen kilépett Natikám életéből! Ennek még nem volt itt az ideje" - mondta Krisztián édesanyja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.