Szívszorító: Natasa Zselyke azt hitte, édesapja Berki Krisztián csak alszik, ezért betakargatta őt

Forrás: Berki Krisztián -
Berki Natasa Zselyke Berki Krisztián halála Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Péntek hajnalban elhunyt Berki Krisztián. A 41 éves médiaszemélyiség holttestét kislánya, Natasa Zselyke találta meg, aki először azt hitte, édesapja csak alszik, ezért betakargatta őt. Szólongatni kezdte, mindhiába, így segítséget kért. 

A Bors legújabb információi szerint Berki Krisztián kislányával kettesben tartózkodott a lakásban. Natasa Zselyke szomjas lett, ekkor talált rá édesapjára.

Forrás: Berki Krisztián

"Szólt az apukájának, aki nem válaszolt. Natika azt hitte, hogy édesapja alszik, ezért betakargatta, szólogatta, de mindhiába... Később próbálta elérni mostohaanyját, hogy segítséget kérjen, de nem érte el Mazsit. Végül a telefon híváslistájában lévő utolsó számot tárcsázta. Berki ismerőse vette fel, nekik tudta elmondani a rémült kislány, hogy valami baj van, mert nem tudja felébreszteni apját, ezután a barát hívott segítséget Berkihez" – nyilatkozta a lapnak Krisztián egy neve elhallgatását kérő ismerős.

A tragédia részleteiről ITT olvashatsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.