Gólyahír: harmadjára is babát vár Heath Ledger exfelesége

Forrás: WireImage/Bob Riha Jr -
terhesség gólyahír Heath Ledger exfeleség várandósság Michelle Williams
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén januárban volt tizennégy éve, hogy tragikusan fiatalon elhunyt a népszerű ausztrál színész, Heath Ledger. A posztumusz Oscar-díjas sztárnak nem sokkal a halála előtt született meg kislánya, aki most újabb testvért kaphat.

Ledger és exfelesége, Michelle Williams 2004-ben ismerkedtek meg és három évig éltek együtt. Kapcsolatukból egy kislány született, aki hároméves sem volt akkor, amikor édesapja tragikusan fiatalon, mindössze 28 éves korában elhunyt. Michelle Williams a tragédia után többször is megpróbálta újrakezdeni, de csak több mint tíz évvel később talált rá az igazi nagy szerelemre.

Forrás: WireImage/Bob Riha Jr

Michelle már két éve él boldog házasságban Thomas Kail színházi rendezővel és 2020-ban született meg első közös gyermekük, Hart. A színésznő most újabb örömhírről számolt be, ugyanis egy interjúban adta hírül, hogy ismét várandós. Heath Ledger lányának, a most 16 éves Matildának így már két testvére lesz, azt azonban még nem tudni, hogy egy fiúval vagy lánnyal bővül-e a család – írta meg a hírt a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.