Titokban ment férjhez Heath Ledger egykori párja, Michelle Williams

Forrás: AFP/2018 Getty Images/Jennifer Graylock -
Heath Ledger Michelle Williams
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tíz évvel Heath Ledger halála után férjhez ment egykori kedvese, Michelle Williams. A színésznő újdonsült férje hasonló tragédián ment keresztül, mint Michelle a színész elvesztésével.

Phil Elverum zenész, Michelle Williams újdonsült férje is tragikus körülmények között vesztette el feleségét. A férfi egy kislánnyal maradt egyedül. A Golden Globe-díjas színésznővel egy közös ismerősön keresztül ismerkedett meg. Esküvőjük teljes titokban zajlott, a ceremónián csak a legközelebbi családtagok és a pár barátai lehettek jelen – árulta el most egy friss interjúban a zenész, amit a Vanity Fairnek adott.

Titokban férjhez ment Heath Ledger egykori párja, Michelle Williams Forrás: AFP/2018 Getty Images/Jennifer Graylock



Mentőt hívtak Demcsák Zsuzsáhozhttp://www.life.hu/sztarok/20190727-mentot-kellett-hivni-demcsak-zsuzsahoz.htmlNem tartott soká Demcsák Zsuzsa és Krishan felhőtlen boldogsága, az első szerelmes éjszakát a rémület követte - írja a Bors. TV + SztárokOrigoMagyarországra érkezett Mr. President, a Coco Jamboo előadójahttp://www.life.hu/sztarok/20190727-magyarorszagra-erkezett-mr-president-a-coco-jambo-eloadoja.htmlTegnap este megérkezett a Liszt Ferenc repülőtérre Mr. President, azaz LayZee. Ha a neve alapján nem is ugrik be először, ki lehet ő, akkor csak annyit mondunk: Coco Jamboo. TV + SztárokOrigoA telefonját nyomkodta, és a sínekre zuhant egy kisfiú Oroszországbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190726-telefonjat-nyomkodta-es-a-sinekre-zuhant-egy-kisfiu-oroszorszagban.htmlMobiltelefonon játszott, és véletlenül beesett a metrósínekhez egy orosz kisfiú. TV + Sztárok--Megégve, véresen került kórházba Johnny Depphttp://www.life.hu/sztarok/20190727-megegve-veresen-kerult-korhazba-johnny-depp.htmlJohnny Depp azt állítja, hogy exe, Amber Heard cigarettát nyomott el az arcán, és megdobta egy üveggel, ami a kezén találta el.TV + Sztárok--Így ünnepli meg 100. születésnapját Bálint gazdahttp://www.life.hu/sztarok/20190726-igy-unnepli-meg-100-szuletesnapjat-balint-gazda.htmlBálint gazda elárulta, hogyan fogja megünnepelni vasárnap a 100. születésnapját. TV + SztárokOrigoNincs jól Koós János özvegye, Dékány Saroltahttp://www.life.hu/sztarok/20190726-nincs-jol-koos-janos-ozvegye-dekany-sarolta.htmlDékány Sarolta továbbra is nagyon nehezen viseli a férje hiányát. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.