Ilyen Heath Ledger 13 éves lánya: 2 éves volt, amikor az édesapja meghalt

halál Matilda Ledger lánya Heath Ledger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Heath Ledger nem láthatta felnőni a kislányát, akiből hamarosan kész hölgy lesz: már 13 éves, és nem tipikus tinédzser. 

Heath Ledger 2008-ban hunyt el, halálát hat különféle, receptre kapható gyógyszerek véletlen túladagolása okozta. A színész akkor mindössze 28 éves volt, a lánya pedig 2. Azóta 11 év telt el, Heath Ledger lánya pedig már betöltötte a 13. életévét. Édesanyja, Michelle Williams - szakítva a megszokásokkal - egy interjúban beszélt arról, milyen is a tinédzser Matilda.

Heath Ledger lánya már 13 éves Forrás: DPA/AFP/usage worldwide, Verwendung weltweit/Hubert Boesl

„Eddig minden nagyon jó"mondta Michelle a kislányáról, aki habár már abban a korban van, még nem lett dacos tini. „Minden reggel, amikor felkelünk, várom, hogy vajon megtörtént-e az átváltozás, de még nem tartunk ott" – árulta el Michelle, aki tavaly házasodott össze párjával.

Fél éve készült ez a fotó Michelle Williamsről és Matildáról - a kislány máris túlnőtte édesanyját Forrás: NORTHFOTO/TheImageDirect.com/Theimagedirect.Com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.