Egy matektanárként dogozó súlyemelő két lányt is megerőszakolt egy bulin. A szörnyűségeket csupán néhány perc eltéréssel tette meg.

Az eset még 2019 decemberében történt. Karácsonyi partit tartottak abban az edzőteremben, ahová Jack Cross is rendszeresen járt edzeni, és ahol sűrűn leitta magát. 

IllusztrációForrás: Shutterstock

Első áldozatát elkapta a mosdóba menet, és megcsókolta, majd a nő orális szexben részesítette. Miután az aktus véget ért, a nő el akart menni, de a férfi erőszakossá vált: elkapta a nő derekát, lerángatta a nadrágját és megerőszakolta. Bár az áldozat tiltakozott, nem tudott szabadulni. Az aktus egy pontján azonban ismét megpróbált kiszabadulni: azt mondta Jacknek, hogy el kell mennie, de visszatér, és akkor élete legjobb orális szexében fogja részesíteni. A férfi azonban nem hitt neki, így arcon ütötte a nap, majd azt üvöltötte neki: "Gyere vissza r*banc!"

A nőnek végül sikerült elmenekülni, de Jack néhány perccel később elkapta második áldozatát. Őt körbetáncolta, majd egy ponton berántotta egy sötét raktárhelységbe, ahol csókolgatni kezdte. A nő hiába ellenkezett, a férfi kétszer is megerőszakolta.

Crosst már másnap letartóztatták, de kitart amellett, hogy mindkét aktus beleegyezéssel történt, és tagadja a nemi erőszak vádját - írja a Metro.