Ellenségekből szövetségesek: így támogatja egymást Berki Mazsi és Hódi Pamela

Forrás: Facebook/Hódi Pamela - hivatalos oldal, Facebook/Berki Renáta -
Hódi Pamela Berki Natasa Zselyke Berki Mazsi Berki Krisztián halála Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár Berki Krisztián exe, Hódi Pamela és felesége, Berki Mazsi között nem volt mindig felhőtlen a viszony, most azonban a gyász sorstársakká, szövetségesekké tette őket. Lelkileg és gyakorlati dolgokban is egymás mellett állnak, segítik egymást. 

A két nő kapcsolatáról egy, a Pamelához közel álló ismerős arról számolt be a Borsnak. Elmondta, mindketten nehéz időszakon mennek keresztül, Pamela támasza a Berkivel közös kislányuknak, Natasa Zselykének, de közben igyekszik a megtört Mazsiban is tartani a lelket.

Egymás támaszai a gyászban. Forrás: Facebook/Hódi Pamela - hivatalos oldal, Facebook/Berki Renáta

Úgy tudni, Mazsi és Pamela a gyakorlati kérdésekben is igyekeznek együttműködni, például arról is egyeztetnek, hogy milyen módon adják meg a végtisztességet Krisztiánnak, de valószínűleg arról is megállapodtak, hogyan és mit kommunikáljanak a nyilvánosság felé.

Mazsi és Pamela még Krisztán életében békét kötöttek: "Most éppen együttműködőek vagyunk, ami bármikor megváltozhat, és ez főként Krisztiánon múlhat, bár mostanában sokat változott" - nyilatkozta nemrégiben az exfeleség.

A tragédia részleteiről ITT olvashatsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.