Öt év után békét kötött Hódi Pamela és Berki Krisztián

Forrás: Facebook/Berki Krisztián, Hódi Pamela -
békülés Hódi Pamela béke válás szerelem Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hódi Pamela és Berki Krisztián öt év háborúskodás után köthetnek békét, és úgy tűnik, sikerül megegyezniük közös gyerekük felügyeletében és a láthatásban.

2017-ben kezdődött Berki Krisztián és Hódi Pamela pereskedése. Bár szerették volna szépen rendezni kapcsolatukat, volt, hogy nagyon elfajult kettejük között a vita. Olykor a sajtón keresztül, nyilvánosan üzengettek egymásnak, de ez már a múlté, ugyanis most úgy tűnik, sikerült megállapodniuk.

Berki Krisztián a jogerős ítélet szerint gyerektartást fizet, Nati pedig másfél hetet az édesanyjánál, fél hetet pedig az édesapjánál tölt -írja a Blikk.

Berki örül, hogy nem kell többet bíróságra járni, és sikerült dűlőre jutniuk Pamelával. A sztáranyuka így nyilatkozott az ügyről:

Berki Krisztián és Hódi Pamela 2017-ben szakítottak egymással Forrás: Facebook/Berki Krisztián, Hódi Pamela

Krisztiánnak és feleségének, Mazsinak az utóbbi időben nem túl felhőtlen a viszonya, úgy tudni, Berki ki is költözött közös otthonukból.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.