Hasznos és látványos új funkciót kap a Google Térkép - Videó

navigáció tech Google Térkép
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Google idei I/O fejlesztői konferenciáján több érdekes újításról számolt be, többek között az is kiderült, hogy az alkalmazás vadonatúj funkcióval lesz gazdagabb.

Az év végén elérhetővé válik a Google Térképben az „immersive view", melynek köszönhetően a szemlélődő a virtuális valóságban érezheti magát.

Az innováció ötvözi majd az Utcaképen látottakat és a légi felvételeket, így háromdimenziós városnézést tesz lehetővé, melyet még élethűbbé varázsol az, hogy a helyszínek különféle időjárási körülmények között és több napszakban is megtekinthetőek lesznek. Mindezeken túl az új térkép jelezni fogja a legforgalmasabb helyeket, illetve az élő járműforgalomba, valamint az éttermekbe is bepillanthatunk általa.

A konferencián az is kiderült, hogy érkezik a cég okosórája, a Pixel Watch, illetve, hogy a környezetbarát útvonalválasztás Európában is elérhetővé válik a térképen – írja a hvg.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.