Befogadott a család egy ukrán menekültet, majd a kétgyermekes édesapa lelépett a 22 éves lánnyal

Forrás: Shutterstock -
párkapcsolat Orosz-ukrán háború menekült szerelem édesapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A biztonsági őrként dolgozó kétgyermekes apukára akkora hatással volt az ukrán nő, hogy elhagyta a családját.

Az orosz-ukrán háborúnak rengeteg ártatlan áldozata van. Ilyen Szófija Karkagyim is, aki kénytelen volt elhagyni Ivivi otthonát, hogy ép bőrrel megússza az orosz inváziót. A lányt egy biztonsági őr és családja fogadta be, pusztán azért, hogy segítsen.

A lány tíz napja lakott a 29 éves Tony Garnettéknél, amikor a férfi otthagyta párját és két gyermekét, és elköltözött a lánnyal. A férfi azzal magyarázta tettét, hogy ő csak segíteni szeretett volna, nem is sejtette, hogy ez lesz belőle.

– nyilatkozta a The Sun című lapnak a férfi.

A férfi párjánál akkor telt be a pohár, amikor látta, hogy gyermekei apja és a befogadott nő állandóan együtt lógnak. Amikor ezen összevesztek, a nő azt kérte Szófijától, hogy költözzön el, Garnet pedig bejelentette, hogy ha a nőnek mennie kell, ő is vele tart. Az újdonsült szerelmespár egyelőre a férfi szüleinél húzza meg magát, de terveik szerint hamarosan külön lakásba költöznek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.