Botrány: Vilmos herceg lovát begyógyszerezhették a zászlós díszszemlén - Videó

Vilmos herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan felhördültek a herceg feltűnően álmatag járású négylábúja láttán, akivel II. Erzsébet születésnapi parádéjára készült fel.

A királynő tiszteletére rendezett ünnepi katonai felvonulás főpróbáján érdekes jelenség keltett aggodalmat a szemlélődőkben és a veterán katonákban. Szerintük Vilmos herceg fekete hátasa gyanúsan imbolygott, a feje pedig szinte a földön lógott menetelés közben, mintha valamilyen gyógyszert adtak volna neki izgatottság ellen.

A Daily Mailnek nyilatkozó névtelen forrás szerint ez gyalázatos, hiszen a királyi katonai lovak a legjobb kiképzést kapják annak érdekében, hogy nyugodtan viseljék a parádékkal járó hang- és vizuális hatásokat, illetve jól bírják a nehéz egyenfelszereléssel járó plusz terhelést. Az esetet, mely rengeteg embert felháborított, a Clarence-ház szóvivői egyelőre nem kívánták kommentálni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.