Közel 20 év után eltűnik a képernyőről az egyik legismertebb magyar híradós

Takács Bence képernyős TV2 műsorvezető híradós HírTV eltűnik Híradó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sejtelmes bejegyzéseket tett közzé közösségi oldalán az ismert híradós, aki úgy tűnik, majdnem két évtized után adja át a helyét az újabb generációnak.

Meglepő bejelentést tett közzé Instagram-oldalán Takács Bence. A híradósként ismert negyvenéves képernyős számtalan tévécsatornán, több szerepben is kipróbálta már magát az elmúlt tizennyolc évben. Szerepelt az EchoTV, a Hegyvidék TV, a köztelevízió, a TV2, valamint a HírTV műsoraiban is.

A műsorvezetőnek a napokban megjelent egy posztja, melyben sejtelmesen csak arról ír, hogy lezárul számára egy fontos korszak, ám egy még fontosabb elkezdődik. Ma pedig felkerült az Instagramjára egy videó, amelyen az ország védelmi tervének aláírása kapcsán szervezett esemény moderátoraként látható. Ennél a posztnál is megjelent a sejtelmes, "új korszaka kezdete" szlogen.

Takács a korlátozott ideig, mindössze 24 óráig elérhető Insta-storyjaiban kvázi összegezte tévés pályafutását, és ezzel egyértelművé tette, hogy távozik a képernyőről. Azt azonban egyelőre nem árulta el, mivel foglalkozik majd ezután, de nem áll távol tőle a szerkesztői, főszerkesztői és a kommunikációs munka sem.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.