Megszólaltak a szomszédok: ezért lehetett öngyilkos VV Krisztián - Súlyos teher nyomta a lelkét

Forrás: RTL Klub -
öngyilkos VV Krisztián öngyilkosság Bata Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, elhunyt a ValóVilág egykori játékosa, Bata Krisztián. A kezdeti találgatások után kiderült, a fiú öngyilkos lett: édesanyja és szerelme is szívszorító sorokkal búcsúzott tőle. Krisztián éve óta a Graz melletti Unterpremstättenben élt, ott dolgozott. A kisváros lakói most elmondták, mit tudnak a 29 éves, egykori valóságshow-szereplő haláláról és hogy mi vezethetett a tragédiához.  

Nemcsak szerettei és a hazai VV-nézők, de az osztrák kisváros lakói is gyászolják Bata Krisztiánt. A helyiek jól ismerték a fiút, és most a Blikknek elmondták, miért dobhatta el magától az életét az amúgy mindig vidám srác. Úgy tudják, Krisztián halálos közúti baleset részese volt, ám nem akart börtönbe kerülni, talán ez vezethetett a tragédiához, hogy önkezével vetett véget az életének - írja a napilap.

"Egy szomszéd éppen vitte a gyerekeket az iskolába, pont látta, amint Krisztián leugrott. Ő értesítette a rendőröket is, akik egy háztömbnyire vannak innen. A nyakába hurkolt egy sárga kötelet, úgy ugrott ki az első emeleti erkélyéről. Itt nem szokás a másik háta mögött sutyorogni, de ez a tragédia mindenkit megrázott. Őt mindenki kedvelte a környéken, és nem értjük, mi vihette rá erre. Olyan reggelnek tűnt, mint a többi, felöltözött, rövidnadrágot vett, cipőt húzott és egy dzsekit is vett, mert reggel még hűvös volt. Aztán valami történhetett, ha úgy döntött, eldobja az életét" - mesélte Krisztián egyik szomszédja.

Forrás: RTL Klub

Megszólalt egy másik férfi is, aki ugyanabba a kávézóba járt, mint Krisztián. Ő azt mondta, Krisztián szívét súlyos teher nyomta.

"Megdöbbenve hallgattam, amikor mesélte, hogy Németországban halálos balesetet okozott, de elhajtott a helyszínről. Nagyon nyomasztotta a döntés, és hogy mi lesz a következménye. Krisztián rettegett a börtöntől. Azt mondta, rengeteg felszólítást kapott már a bíróságtól. Talán aznap is kaphatott egyet.. – találgatott szomorúan a férfi" -mesélte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.