Gigantikus adósság maradhatott Berki Krisztián után: most özvegye próbálja rendezni a tartozásokat

Forrás: Berki Krisztián/Instagram -
Berki Krisztián vagyona tartozás Berki Mazsi Berki Krisztián halála Berki Krisztián öröksége adósság hagyaték Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián egy hónappal ezelőtt vesztette életét. A médiasztárt alig pár hete helyezték örök nyugalomra, azonban az egykori botrányhős körül a halála óta sem csillapodnak a kedélyek. Az embereket jelenleg az foglalkoztatja, vajon mekkora vagyont örökölnek az elhunyt exsportoló gyermekei.

Berki Krisztián öröksége a pletykák szerint azonban közel sem olyan kívánatos, mivel tetemes adósságot hagyhatott szeretteire. Özvegye, Berki Mazsi a napokban tért vissza a közösségi médiába és arról posztolt, hogy bármennyire fájdalmas is a mostani időszak, eljött az újrakezdés ideje. Ebbe pedig beletartozik az is, hogy megpróbálja lezárni Krisztián félbemaradt ügyeit és tartozásait.

Ez utóbbiakból pedig van bőven, ugyanis a közeli ismerősök szerint a Berki Krisztián által mutatott luxusélet csak látszat volt.

Forrás: Berki Krisztián/Instagram

– mondta a Blikknek egy, a neve elhallgatását kérő ismerős.

Mazsi azonban kezébe vette a dolgokat és a lap úgy tudja, már többeket is felkeresett, és volt, akikkel sikerült is rendezni a tartozást. Az özvegynek Krisztián édesapja nyújt segítséget, és rá is fér a támogatás, ugyanis most a nulláról, egyedülálló anyaként kell újraépítenie az életét.

A portál arról is ír, hogy Krisztián adóssága akár a gyermekeire is szállhat. A hagyatéki eljárás során ugyanis az örökségbe nemcsak az értékek, hanem a tartozások is beleszámítanak. Erről azonban bármikor lemondhatnak, de mivel mindkét gyermek kiskorú, ezért nem ők, hanem gyámjaik hozzák majd meg a végső döntést.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.