Nem hiszed el, mit mondott a beteg, aki megkéselte a Honvédkórház egyik orvosát

Forrás: Shutterstock -
Honvédkórház késelés orvos késelés a Honvédkórházban támadás beteg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kórház egyik betege késsel támadt a kezelőorvosára, akit olyan súlyosan megsebesített, hogy azonnal meg kellett műteni. Az operáció sikeres volt és stabilizálni tudták a doktor állapotát, a támadót pedig a rendőrség letartóztatta.

Az 54 éves páciens múlt héten támadt rá a Honvédkórház 39 éves orvosára.

Az ügyben eljáró nyomozási bíró az ügyészi indítvánnyal egyezően döntött a kényszerintézkedésről, és annak helyéül az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetet jelölte ki a támadó számára – idézi a Bors a Fővárosi Főügyészség szóvivőjét, Bagoly Bettinát.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

A portál szemlézi a 24.hu-t is, akiknek a szóvivő ezek mellett elárulta azt, hogy a támadó mit mondott arról, miért követte el a tettét. A férfi az információk szerint azt állította, hogy nagyon sajnálja a történteket, de nem tudta megindokolni, miért késelte meg az orvosát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.