Miből fog megélni Berki Mazsi? Hiába tervezte, a vállalkozását sem sikerült beindítania

Fotó: Koncz Márton - Origo
Fotó: Koncz Márton - Origo -
úszás Berki Emma Katerina Berki Mazsi vállalkozás Mattesz Csilla Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Másfél hónap telt el Berki Krisztián halála óta, özvegye, Mazsi pedig érthető módon még mindig gyászolja szeretett férjét. A fiatal édesanyának azonban nemcsak az elhunyt médiasztár adósságaival kell megküzdenie, de egyedül kell újjáépítenie az életét is.

Egy tragédia után nehéz talpra állni, főleg akkor, ha az embert az ág is húzza. Így van ezzel most Berki Mazsi is, aki minden erejével próbál újra normális életét élni, és biztosítani a megfelelő és szerető környezetet kislánya, Emma Katarina számára. Ez viszont egyedül sokkal nehezebb, mint gondolta volna.

Mazsi a fájdalom elől a munkába menekült, és korábban arról szóltak a hírek, hogy kézbe vette elhunyt férje adósságait, melyek közül többet is sikerült elrendeznie. A megélhetése azonban veszélybe kerülhetett, ugyanis a vágyott és sokáig tervezett vállalkozását végül nem sikerült beindítania.

Berki Mazsi férje temetésén Fotó: Koncz Márton - Origo

Berki Krisztián özvegye egy olyan vállalkozást szeretett volna megcsinálni, ami babaúszással foglalkozik. Ebben az ismert úszóoktató, Mattesz Csilla, Gesztesi Károly egykori titkos szerelme lett volna segítségére, ám a hölgy végül Mazsi nélkül vágott bele a projektbe.

– mesélte a Blikknek egy neve elhallgatását kérő ismerős. A hírre sem Mazsi, sem Csilla nem kívánt reagálni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.