Másfél hónapja az egész országot megdöbbentette, hogy elhunyt Berki Krisztián. A médiaszemélyiség élete teljében távozott az élők sorából, két kisgyermeke maradt félárván. Felesége, Mazsi összetört, de most megszakítja a csendet: kapcsolatuk utolsó szakaszáról és a gyászáról beszélt. Elmondta, a problémák ellenére is nagyon szerették egymást, ráadásul Krisztián halála előtt úgy tűnt, minden rendeződik közöttük. 

"Igaz, hogy voltak hangos vitáink, ettől függetlenül igaz szerelem volt a miénk. Minden konfliktus ellenére tudtuk, hogy mennyire szeretjük egymást. Sajnos akkor halt meg, amikor rendezni tudtuk a kapcsolatunkat, órákon keresztül beszéltünk a tragédia előtti éjszakán. Szerdán kért még egy utolsó esélyt, hogy bizonyítson nekem. Én voltam az utolsó hívása és sms-e a telefonjában" - nyilatkozta Mazsi a Borsnak, és hozzátette, a mai napig felfoghatatlan számára, hogy férje nincs többé. 

Fotó: Koncz Márton - Origo

"Nehéz, de a kislányom miatt nincs más választásom, tartanom kell magam. Nem tehetem meg – és Krisztián sem lenne rám büszke –, ha nem tudnám ellátni Emmát. Sokan aggódtak értem, hogy nyugtatókon élek, de én csak egy alkalommal, a tragédia napjának éjszakáján vettem be egy fél szemet, mert még mindig szoptatok. A kislányom egészségét tartom szem előtt" - mondta el. 

"Amikor az ember egy ilyen tragédiát átél, nem tudja onnan folytatni, ahol abbahagyta. A gyász még tart, és már tudok mosolyogni, de nem vagyok jól. Hullámzó a hangulatom, egyik pillanatról a másikra tör rám a sírás. Nagyon szeretek dolgozni, ezért picit a munkába menekülök. Tizennégyéves korom óta dolgozom, mindig is pörgős voltam, sokszor hajlamos vagyok túlvállalni magam. Visszatérek az influenszerkedéshez is, és próbálok párhuzamosan négy-öt lábat építeni nekem és a kislányomnak. Szeretném továbbra is tartani azokkal az emberekkel a kapcsolatot, akik igazán kíváncsiak arra, hogy mi van velem" – nyilatkozta.

A tragédia részleteiről ITT olvashatsz.