Egy 17 éves tehetséges táncoslány meghalt, három tini megsérült egy szörnyű autóbaleset következtében

halálos baleset Long Island autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fiatalok szenvedtek horrorbalesetet Mustang cabriójukban Long Islanden. Autójuk, amelyben négyen ültek, egy terepjáróval ütközött. A 17 éves Isabel Carella meghalt, három másik tini megsérült.

A Mirror arról ír, hogy 17 éves sofőr, Dominic Crocitto előzésbe kezdett, de eközben elvesztette az irányítást az autó felett, áttért a szemközti sávba és egy terapjáróval ütközött. A terepjáró szabályosan haladt. A Mustangban ülő lány, Isabel Carella azonnal meghalt, két fiú utastársa súlyos, egy fiatal pedig könnyebb sérüléseket szenvedett, miután kirepültek a kocsiból. A másik autó vezetőjét, a 19 éves Annalise Wilkest életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba.

"A baleset oka a Mustang vezetőjének figyelmetlensége, de jelenleg nincs bizonyítékunk arra, hogy túl gyorsan hajtott volna" - tájékoztatott a Suffolk megyei rendőrség nyomozója.

A lap információi szerint Isabel tehetséges táncos volt, májusban Musical Színházi Díjat kapott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.