Június 28-án, minden előjel nélkül rosszul lett, majd meghalt az egyik stábtag az RTL Klub nagy sikerű műsorának forgatásán.

A Nyerő Párosban ismert hazai sztárpárok versengenek egymással és különféle, szórakoztató feladatokban teszik próbára kapcsolatukat és saját állóképességüket. A Sebestyén Balázs vezette produkció forgatása azonban most leállt, ugyanis a tegnap váratlanul elhunyt az egyik operatőr. A negyvenes éveiben járó Barnához percek alatt kiértek a mentősök, de nem tudták megmenteni az életét.

A tragédia a műsorból jól ismert villa konyhájában történt. A stáb épp két szereplővel, az Éjjel-nappal Budapestből ismert Törőcsik Danival, valamint az egykori realitysztár rapperrel, Young G Bécivel forgatott, amikor az operatőr összeesett.

Forrás: Shutterstock

A két fiú azonnal megpróbált rajta segíteni, míg a többiek hívták a helyszínen tartózkodó ügyeletes orvost. A mentő nagyon hamar kiérkezett, percekkel a hívást követően. Háromszor sikerült újraéleszteni, de végül Barna szervezete feladta a harcot. Úgy tudjuk, tüdőembólia lehetett a halál oka

– mesélte a Blikknek az egyik stábtag. A szakember hozzátette, hogy a Nyerő Páros új évadának játékosait nagyon megviselte a tragédia, főleg a két fentebb említett fiatal fiút, ugyanis szinte a kezükben halt meg az operatőr, aki kedvesét és kisgyermekét hagyta hátra.

Nem ez volt sajnos az első tragédia a fiatal kameraman életében. Nem sokkal a haláleset után az elhunyt operatőr egyik barátja elárulta a lapnak, hogy Barna elveszítette már az édesapját, a bátyját és nemrég az édesanyját is.